mandag den 22. april 2013

Karbonade opskrift


Karbonade opskrift

Min kære mands livret er karbonader med grønærter, så det er jo altid en fornøjelse at lave :-)

Der skal bruges:

½ kg hk. svin/kalve kød
1½ dl rasp
1 æg
½ tsk salt
½ tsk peber
margarine til stegning

Vejledning:

Vi er en familie med to voksne og to børn, så derfor deler jeg køddet op, så der er to små karbonader og fire mellem karbonader. Form kødet direkte fra pakken, uden at røre i det - højden skal være ca. 2 cm.

Slå et æg ud i en dyb tallerken og rør det sammen. Kom raspen, salt og peber i en anden dyb tallerken. Tag karbonaden i ægget, for derefter at vende det i raspen..husk der skal rasp på alle sider. Når alle er lavet kommes de på en mellemvarm pande med margarine. De skal have ca. 8 min på hver side.

Ideer:
Serveres sammen med kartofler og grønærter. Synes kogte nye kartofler er det bedste valg, men ellers bare almindelige kogte kartofler.


Billed: Copyright (c) 123RF Stock Photos

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...